Do termálních bazénů za korunu (1. června)

Ve středu 1. června mají děti možnost vykoupat se v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal za symbolickou korunu. Akce se týká dětí do 14. narozenin při současném doprovodu platícího dospělého (až 3 děti na 1 dospělou osobu). V areálu tří bazénů je k dispozici i dětský koutek a díky teplému počasí posledních dnů se dá relaxovat také na venkovní terase, což slibuje příjemný sváteční zážitek.

Pirátská plavba a tvoření v dětském parku Razulák (4. a 5. června)

Dětský zábavní park Razulák připravil oslavu na první červnový víkend. V sobotu 4. a neděli 5. června plný her a zábavy si pro děti přichystal na první červnový víkend pro děti animační program Pirátská plavba, s naloděním v 11 a 15 hodin (program trvá vždy 1 hodinu).
Připravena bude i tvořivá dílna, kde si děti mohou vyrobit dárkovou taštičku nebo krabičku a vyzkoušet si pískování. 

Pohádková cesta lesem na Galiku (5. června)

Největší a tradičně nejoblíbenější dětskou akcí je Pohádková cesta lesem na Galiku. Letos se uskuteční v neděli 5. června. Děti mohou vyrazit na výlet za pohádkovými bytostmi a hrdiny dětských filmů kdykoli mezi 9.30 a 12. hodinou od hotelu Galik. Budou například zkoumat stopy divokých zvířat s Indiány, se šašky a klauny roztáčet talíře nad hlavou nebo pomáhat Asterixovi s Obelixem válet kameny. V cíli je připraven dárek pro každého, tombola, koutek deskových her, malování na obličej, projížďky na koni a také nabídka valašských specialit na terase hotelu Galik.

Více informací: www.valachy.cz