Tento celoročně vyhledávaný komplex s třemi hotely, wellness centry a Ski areálem Razula přináší zamilovaným ideální příležitost ke společným zážitkům: od valentýnského lyžování přes uvolňující relaxaci ve Wellness Horal či romantickou večeři až po hýčkací víkend v luxusním Spa hotelu Lanterna.

Tip na pobyt: Romantické hýčkání ve Spa hotelu Lanterna

Překvapte partnera či partnerku romantickým pobytem v zasněžených Beskydech. Spa hotel Lanterna je jako stvořený pro všechny, kteří vyhledávají komfortní ubytování ve vysokém standardu, komorní rodinnou atmosféru s osobním přístupem personálu, rádi relaxují v klidu, stranou běžného ruchu v lůně přírody a s chutí si dopřejí kvalitní odpočinek i dobré jídlo. Prostě to pravé místo pro pohodový pobyt ve dvou. Odpočinková terasa v hotelu Lanterna.

Valentýnský balíček Romantické hýčkání zahrnuje řadu příjemných služeb v ceně, mj. i romantickou večeři v zážitkové restauraci Vyhlídka, sekt a čerstvé ovoce na pokoji při příjezdu, relaxační masáž, u pobytů na 3 noci také obličejové ošetření a neomezený vstup do relaxačního centra L-Spa v hotelu Lanterna a do blízkého Wellness Horal s termálními bazény.

Valentýnský degustační večer

Romantické večerní posezení u skvělého jídla, s živým hudebním podkresem a zábavným povídáním o etiketě stolování - to vše nabídne Valentýnský degustační večer v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna.

Pro hosty bude připraveno degustační menu sestavené z vybraných specialit Itálie, která v oblasti gastronomie patří k tomu nejzajímavějšímu na světě a kam kuchaři hotelu Lanterna pravidelně jezdí za inspirací. Ochutnáte kvalitní vína a jako zajímavost také afrodiziakální čaj. Hudební doprovod obstará italský klavírista Luca Gualco. K tomu si zábavnou formou osvěžíte znalosti etikety stolování a zásad společenského chování s Alexandrem Burdou, odborníkem na gastronomii ze Slezské univerzity v Opavě.

Romantická večeře v zážitkové restauraci Vyhlídka

Láska prochází žaludkem - a proto potěšte svou lásku pozváním na romantickou večeři do zážitkové restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Po celý únor restaurace nabízí menu "Načerpejte energii" vyšperkované laskominami, které potěší vaše chuťové pohárky i zrak. Pokud se v hotelu ubytujete, můžete si menu dopřát za zvýhodněnou cenu. Mrkvová terinka v hotelu Lanterna.

Menu potěší milovníky zdravých produktů, z nichž některé se v gastronomie neobjevují příliš často. Autor menu, zástupce šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Lukáš Bukovjan, k tomu říká: „Zdravá strava, doplňky a zdravé potraviny mě dlouhodobě zajímají, sám dávám zdravé stravě přednost, mimo jiné i proto, že sportuji. Své znalosti jsem se pokusil promítnout do menu, které – jak název napovídá – má pomoci načerpat energii v náročném zimním čase. Snažil jsem se do menu zapojit suroviny, které mám rád a o nichž vím, že jsou prospěšné. Zároveň ale není snadné takové suroviny připravit tak, aby pokrmy byly chuťově i vzhledově zajímavé. Mnoho lidí vnímá pohanku, řepu nebo jáhly jako nevýrazné a chuťově ne moc zajímavé suroviny. Věřím, že tímto menu je přesvědčíme o opaku."

Valentýnské lyžování za hubičku ve Ski areálu Razula

Přijďte oslavit Valentýna s nádechem recese do Ski areálu Razula. V neděli 14. února tu díky akci Valentýnské lyžování za hubičku získáte pro partnera či partnerku skipas zdarma. Stačí dorazit k pokladně společně a prokázat zde věrohodně své city. K zakoupenému skipasu pak dostanete druhý ve stejné nebo menší hodnotě zdarma. Pohlazení, polibek nebo něco víc..... způsob, jakým pokladní přesvědčíte o své zamilovanosti, záleží jen na vaší fantazii a odvaze.

Relaxační tip pro páry: zábal Rasul ve Wellness Horal

Udělejte si k oslavě Valentýna výlet za relaxací, navštivte Wellness Horal v hotelu Horal. Pro společný zážitek doporučujeme oblíbenou terapii - bahenní zábal Rasul pro páry. V soukromé místnosti s vyhřátými lavicemi si na tělo nanesete léčivou hlínu či jíl a necháte působit. Na podporu účinků je do místnosti vháněna v pravidelných intervalech pára. Po půl hodině se v místnosti spustí jemná sprška, díky které je možné tělo umýt. Přírodní jíly a hlína hydratují pokožku, některé mají mimořádné účinky při bolesti kloubů a svalů, působí i proti celulitidě. Kosmetika.

V rámci terapie je zahrnutý i čtyřhodinový vstup do všech prostor Wellness Horal. Po terapii si tak ještě můžete užít společné chvíle odpočinku v termálních bazénech nebo v saunovém světě či zajít na oblíbené saunové rituály.