Jeho hotely Lanterna, Horal a Galik situované v malebném údolí Léskové jsou oblíbeným útočištěm snoubenců, svatebčanů i těch, kteří si chtějí třeba „jen" užít společné chvíle ve dvou uprostřed krásné přírody Beskyd.

Relaxace i romantika

Ať teprve plánujete zásnuby nebo romantickou večeři k oslavě výročí, příjemnou kulisou se může stát zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna****, který je díky poloze stranou běžného ruchu a komorní atmosféře jako stvořený pro páry vyhledávající klid a soukromí. Restaurace Vyhlídka s výhledem do údolí nabízí každý měsíc jiné degustační menu na různá témata, snoubené s víny. Místní kuchyně je vyhlášená moderní krajovou gastronomií, mistrovská díla místních kuchařů uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Svatební veselice na Galiku

Restaurace Vyhlídka je vhodný místem také ke svatební hostině pro menší skupiny svatebčanů. Pro „větší akce" v kruhu širší rodiny a přátel je ideální blízký hotel Galik. Můžete si tu domluvit i svatební obřad pod širým nebem. Galik je vyhlášený výbornou krajovou kuchyní, svatební hostinu (nebo třeba i různé oslavy k životním událostem) vám tu připraví i s překrásně nazdobenou tabulí a na přání zajistí program. Výhodou je cenově dostupné ubytování pro svatebčany či zázemí pro děti v podobě dětského koutku a bowlingu.

Romantika v Lanterně

Strávit svatební noc nebo oslavit výročí relaxačním pobytem v komfortním wellness hotelu? Co víc si přát pro romantické chvíle ve dvou? Spa hotel Lanterna je jako stvořený pro páry, které se v intimním prostředí čtyřhvězdičkového hotelu mohou věnovat jen samy sobě, nechat se hýčkat v L-Spa relaxačním centru s bazénem, saunovým světem a bohatou nabídkou masáží, vychutnávat si speciality místní kuchyně a užívat si naplno odpočinek i zábavu uprostřed přírody, v zimě i s možností využít sjezdovky blízkého Ski areálu Razula či běžkařské trasy, které začínají přímo pod hotelem.

Pro páry připravil Spa hotel Lanterna pobytový balíček Romantické hýčkání, který zahrnuje neomezený vstup do L-Spa i blízkého Wellness Horal s termálními bazény, romantickou večeři v restauraci Vyhlídka, snídani do postele a dle délky pobytu i masáž a obličejové ošetření. Zkrátka ideální dárek pod vánoční stromeček nebo k Valentýnovi.

Ze Spa hotelu Lanterna si odvezete tak příjemné zážitky, že si tu budete chtít chvíle ve dvou brzy znovu zopakovat.