„Výsledek a postup Dukly je spravedlivý, není o čem diskutovat," sportovně uznal kouč Valachů Andrej Titkov. „Opět jsme odehráli vyrovnané utkání, kluci zápas nezabalili, bojovali. Není to na klobouk dolů, ale v tomto ohledu jsem spokojen. Domácí ale ve všech aspektech byli o něco málo lepší. Zejména na postu gólmanů, což rozhodlo," označil za klíčové trenér Zubří Andrej Titkov.
Velký rozdíl byl ve využití přesilových her, kde se Valaši dlouhodobě trápí. „Opět to byla od nás katastrofa. Kombinačně jsou zahrány dobře, ale realizace v koncovce byla tragická," nebral si servítky kouč, jenž věří, že v boji o třetí místo jeho svěřenci proti Lovosicím zabojují a na cenný kov dosáhnou. „Už dlouho jsme v Zubří nezískali žádnou trofej či medaili, v kabině i proto cítím obrovskou motivaci," potvrdil ruský kouč ve službách Zubří, jenž varuje před jakýmkoliv podceněním. „Mají zkušené družstvo opět se solidním gólmanem. Tam může přijít zrada. Hrát pohárovým způsobem nebo šest nejlepších každý s každým, tak jsem úplně klidný, ale play-off je stále nevyzpytatelné," dodal.

HC Dukla Praha – HC Robe Zubří 28:24 (16:14)

Konečný stav série: 3:0.
Nejvíce branek: Mubenzem 8, Šůstek 4, Kotrč 4 – Šlachta 7/5, Reček 5, Šustáček 4. Sedmimetrové hody: 3/2 – 6/5. Vyloučení: 2:1.

DALŠÍ VÝSLEDEK semifinále play-off: Lovosice - Plzeň 23:32, konečný stav série: 0:3.