K vítězství jsme se protrápili," uznal kouč Valachů Andrej Titkov. „V první půli nám nefungovalo nic, hráči, kteří byli ještě nakřáplí a na hraně zranění se pak zapojili a hra se trochu zlepšila. Ale určitě nebyl náš výkon podle našich představ, máme na čem pracovat," uvědomuje si zkušený trenér Zubří.

ROBE ZUBŘÍ – LITOVEL 32:26 (17:16)

Po vyrovnaném prvním poločase, kdy se domácímu celku podařilo opakovaně odskočit soupeři na rozdíl tří branek, si házenkáři Zubří začali budovat výraznější náskok až v samotném závěru zápasu. Ještě v první patnáctiminutovce druhého poločasu tahali za trochu delší konec provazu házenkáři Tatranu, kteří se opakovaně dostali do jedno až dvoubrankového vedení (19:21, 23:24). Poslední desetiminutovka ale patřila domácímu celku, který závěrečný úsek hry opanoval poměrem 9:2 a vybojoval tak v konečném součtu šestibrankovou­ výhru.

Nejvíce branek: Šlachta 7, Hrstka 5, Zahradníček 4, Douda 4, Nesvadba 4 – Zbránek 8/3, Nedoma 4, Pernička 3. Rozhodčí: Hanák, Pavlíček. Sedmimetrové hody: 5/4 – 3/3. Vyloučení: 5:7. Diváci: 834.