„V 9.30 jsme dostali hlášení o nehodě, ke které došlo na silnici mezi Pustevnami směrem na Prostřední Bečvu. Na místo jsme vyslali jednotku z Rožnova a dobrovolné hasiče z Horní Bečvy. Hasiči dorazili k nehodě současně se zdravotníky a policií," informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Roman Žemlička.

Motorka skončila po nehodě v rybníku. Zraněného řidiče i spolujezdce vytáhli záchranáři z vody, a poskytli jim první pomoc. Zdravotníci převzali oba zraněné do své péče. Jednoho přepravili záchranáři letecky do nemocnice, druhý účastník nehody svým zraněním podlehl.

Sobotní dopravní nehoda u výjezdu ze Vsetína směrem na Ústí má za následek další oběť na valašských silnicích. Cyklistka, která se srazila s osobním autem, svým zraněním po několika dnech podlehla.
Sražená žena zemřela v nemocnici

„Řidič motocyklu Honda zřejmě vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení a při průjezdu levotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo komunikaci do rybníka. Čtyřiadvacetiletý mladík svým zraněním podlehl, o tři roky mladší muž utrpěl při nehodě těžké zranění, se kterým byl vrtulníkem transportován do nemocnice v Ostravě," upřesnila mluvčí policie Barbora Balášová.

V době vyšetřování na místě, řídili policisté dopravu kyvadlově. Nehodu nadále vyšetřují.

V blízkosti nehody zkolaboval také cyklista a přítomní zdravotníci si znovu vyžádali přílet vrtulníku. Hasiči, ve spolupráci s policií, museli zastavit provoz, aby mohl pilot přistát. Po odletu vrtulníku s cyklistou provoz na silnici obnovili.

Vybavení varny pervitinu, které kriminalisté nalezli u dvojice mužů ve vsetínském hotelu.
Pervitin vařili v chatě v Bystřičce i v hotelu ve Vsetíně