Mezi jedenácti songy na CD, které se jmenuje Proud mezi námi jsou tedy romantické pomalé záležitosti, songy popovější, ale i s prvky rockovými. Ve skupině se na tvorbě aktivně podílejí všichni členové a autorská symbioza se projevuje neustálým nabalováním fanoušků, které Reflexy mají z řad snad všech generací.

Reflexy ročně odehrají více než 150 koncertů a festivalů napříč republikou a k již známým hitům jako například Ty jsi divoká, Neříkej, Sluneční, Euforie, Diamant a dalším evidentně nyní přibývají další, jako je například duet, který se jmenuje jako nové album, tedy Proud mezi námi. Na nazpívání tohoto duetu, který již úspěšně boduje v rádiích, na internetu má přes 150 tis. shlédnutí, tak Reflexy přizvali finalistku druhé řady SuperStar Alžbětu Kolečkářovou.

Ovšem mezi lidmi se již také šíří druhý song z nového CD, Můj čas nevypršel, na kterém se jako host podílel i Jarda Bobowski ze skupiny Premier. Proto je přirozené, že oba zmiňovaní hosté a mnoho dalších budou nedílnou součástí mimořádných křtových show, se kterými od října Reflexy vyráží za svými fanoušky