Skladbu pro kapelu Limetal produkoval Carmen Rizza, který má za sebou spolupráci třeba s Alanis Morissette, Sealem nebo Coldplay.

Společně s klipem oznámila kapela i první samostatné turné, které bude mít šestnáct zastávek. Ta první bude 20. října v Divadle Stará střelnice, poslední zase v prosinci ve Strakonicích.

„Mezi tím dorazí například do Brna, Zlína, Ostravy, Pardubic, Ústí nad Labem nebo Kolína. Za bicí soupravou se objeví nová bubenická posila Veronika Lukešová, v roli předkapel pak Kapriola, Ahard a Jerem.i.,“ informoval Roman Helcl z oddělení propagace.

Zdroj: Youtube

Představa mladosti a krásy


Podle režiséra Michala Kunese Kováče vznikl námět klipu z textu písně a atmosféry, kterou skladba má. Text, který napsal Petr Harazin, je dle něj upřímný.

„Zuzana Jandová, kterou v klipu zpěvák Fany Michalík pronásleduje, působí jako vzpomínka. Je to vlastně zhmotněná představa mladosti a krásy. Se Zuzanou se mimochodem výborně spolupracovalo. Byla bezprostřední a chápala velmi dobře, co od ní chceme,“ vyjádřil se režisér.

Ilustrační foto
Spanilá jízda veteránů projede Hranickem, ukáží se na náměstí i na hradě
Nazareth.  Rockové Hranice 2016
Nazareth zahrál v Hranicích největší hity, Limetal to rozjel živěji

Staronové hity

Podzimní turné nabídne skladby z nového alba, ale bude doplněno o hity, které muzikanti kapely hráli dříve pod hlavičkou Citronu.

„Kromě písniček z nové desky a stěžejních skladeb naší hudební historie nabídneme i vizuální vložku, novou scénu nebo hostující houslistku a violistku,“ řekl baskytarista Václav Vlasák, kterého stejně jako jeho spoluhráče kytaristku Jaroslava Bartoně, zpěváka Fany Michalíka a kytaristu Jiřího Šperla spojuje to, že byli dlouhá léta členy a skladateli ostravského Citronu.

„Sestavu na turné doplní nová česká bubenická hvězda Veronika Lukešová, jež hraje s hvězdami světového roku, například muzikanty z kapel Deep Purple, Helloween nebo Rainbow,“ doplnil Roman Helcl.

MHD v Hranicích. Ilustrační foto
Řidičům MHD v Hranicích zvýší mzdy
Vyhlášení Cen Olomouckého kraje v oblasti kultury za rok 2015
Rocker Václav Vlasák dostal Cenu kraje. Podívejte se na slavnost s Vondráčkovou