Valašské Meziříčí – Nový Jičín 2:1 (0:0)

Meziříčané v prvních dvou kolech získali jen bod, a tak byli v první půli až příliš svázaní. „První poločas byl z naší strany takový nemastný, neslaný. Hrálo se mezi oběma vápny, do šancí se moc týmy nedostávaly," shrnul úvodní dějství kouč Valašského Meziříčí Martin Kotůlek.

Po změně stran se hra moc nezlepšila, navíc přišel pro domácí velký problém. Hosté proměnili jednu z šancí a v 53. Minutě šli do vedení. „V tomto momentě nám bylo si nejhůře. Ale kluci se z toho dostali a i díky střídáním jsme hru oživili a v závěru jsme to naštěstí obrátili," konstatoval s úlevou kouč Kotůlek. Závěr patřil zkušenému domácímu útočníkovi Markovi Macíčkovi, jenž dvěma brankami po centrech ze stran úplně obrátil skóre zápasu a zajistil domácím tři body. „Máca se dvakrát prosadil v těžkých situacích a skvěle nám zajistil tři body. Na hřiště přišel chvilku před tím prvním gólem, vyšlo mu to parádně," chválil 39letého střelce dvou gólů trenér Martin Kotůlek.

Branky: 78. a 89. Marek Macíček I – 53. Lokša. Val. Meziříčí: Michut – L. Lasovský, Marek Macíček II, Žilinský, P. Plešek, Michálek, Přikryl, J. Plešek, Výmola, Roupec,Dragon. Střídali: Marek Macíček I, Václavík.