Stejný počet bodů nasbíral ve druhém kole také Marek Juráň z Valašské Senice. O vítězi tak musela rozhodnout Supertrefa, tedy tip na počet celkem vstřelených branek v daném kole. K celkovému počtu 31 branek se svým tipem (35) nejvíce přiblížil vítězný Robert Filák. V redakci Valašského deníku ve Vsetíně (ulice Na Příkopě 814 nad Albertem) si tak může Robert Filák vyzvednout cenu pro vítěze kola karton piva Gambrinus.

Nejen kvůli balení piv, které je určeno vítězům jednotlivých kol, se vyplatí hrát Tipligu Valašského deníku. Ve hře jsou totiž další velmi hodnotné ceny pro nejúspěšnější tipéry jarní části.

Na nejlepšího čeká zájezd od cestovní kanceláře Peřej tours v hodnotě tří a půl tisíce korun nebo od Helia sportu dárkový poukaz na kolečkové brusle Rollerblade v hodnotě téměř dvou tisíc korun.

Ve druhém kole jarní části se objevil v Tip lize Valašského deníku i jeden rekordní účastník, a sice Tomáš Hrubý z městečka Zákupy. To leží v okrese Česká Lípa a je vzdáleno asi 340 kilometrů od Vsetína. Tímto se Tomáš Hrubý stal jasně nejvzdálenějším účastníkem Tip ligy Valašského deníku. Hned při premiéře si vzdálený host vůbec nevedl špatně, nasbíral devět bodů a obsadil ve druhém kole čtvrté místo. Stačilo uhodnout ještě jeden zápas dobře a byl by v rozstřelu Supertrefy o vítěze kola.

Poněvadž je soutěž teprve na začátku, šance na atraktivní ceny pro vítěze jarní části, která se skládá z 13 kol, jsou stále otevřené! Stačí pouze, když vyplněný kupon č. 3 vystřihnete a do pátku 6. dubna do 15 hodin jej doručíte do redakce Valašského deníku (Na příkopě 814) nebo vhodíte kupon do schránky Valašského deníku naproti vchodu do Alberta.

Pokud jste už zaregistrováni a máte přiděleno své startovní číslo, můžete za použití ČTYŘMÍSTNÉHO ČÍSELNÉHO hesla využít možnost odesílání vašich tipů přes internet na www.tipliga.cz, kde vyberete svůj Valašský deník.

Související články

První kolo Tip ligy vyhrála Miroslava Zvoníčková

Tip liga čtenářů startuje! Hrajte s Deníkem o atraktivní ceny