Se šesti odehranými zápasy si nejlépe poradila trojice hráčů – Jan Krba mladší z Dolní Bečvy, Josef Valůšek ze Vsetína a Věra Jurečková z Karolinky – všichni tři nasbírali jako jediní z celého pole celkem devět bodů. Mezi nimi musela rozhodnout Supertrefa. I když se hrálo jen šest zápasů, střelci se pořádně čili – padlo 37 branek. K tomu byl ze zmíněné trojice nejblíže Jan Krba mladší z Dolní Bečvy, který tipoval 38 gólů (Věra Jurečková měla na tiketu 41 branek a Josef Valůšek 42).

Vítěz 8. kola Jan Krba mladší z Dolní Bečvy (č. 505) si tedy v redakci Valašského deníku (Na Příkopě 814, 75501) může vyzvednout cenu pro vítěze kola – karton piva.

Pokud náhodou Tip ligu ještě stále nehrajete nebo vám úvodní kolo jaksi uniklo, rozhodně se do soutěže přidejte. Soutěž má před sebou stále dostatek kol. Šance na atraktivní ceny pro vítěze podzimní části, která se skládá z 13 kol, jsou stále otevřené. Navíc se každý týden hraje o dílčí týdenní výhru – karton piva. Účast v Tip lize Valašského deníku prakticky není omezena, neboť kromě zaměstnanců Vltava-Labe-Press, a. s. mohou hrát úplně všichni!

Stačí pouze, když vyplněný kupon č. 9 vystřihnete a do pátku 3. října do 15 hodin jej doručíte do redakce Valašského deníku nebo vhodíte do boxu Valašského deníku naproti vchodu do Alberta ve Vsetíně.

Pokud jste už zaregistrováni a máte přiděleno své startovní číslo, můžete za použití ČTYŘMÍSTNÉHO ČÍSELNÉHO hesla využít možnost odesílání kuponu formou SMS nebo internetu na www.tipliga.cz.