VKK – N. Jičín 0:1 (0:0)

Domácí si za bojovnost a srdnatý výkon v tomto utkání bodík zasloužili.

„Již, když jsme hráli s Novým Jičínem v zimní přípravě, jsme věděli, že se musím připravit na kanonýra Radovana Lokšu. Toho jsme až na proměněnou penaltu k ničemu nepustili. Zápas to byl poměrně vyrovnaný a remíza by mu slušela. Naši kluci se vydali. Postupem času měl fyzicky výborně připravený Jičín převahu. Nakonec jsme smolně prohráli z penalty, která byla nařízena za faul na hraně pokutového území. Klukům musím za dnešní výkon poděkovat,“ řekl k utkání vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián.

„Víme, jaké je v Karlovicích specifické prostředí. Smekám před domácím klubem, v jakých podmínkách hraje divizi a jak místní kluci bojují. Čekal jsem těžký zápas a to se potvrdilo. My jsme měli po celý zápas převahu. Po hodině hry jsme přežili šanci Škrobáka. Sami jsme měli problém si vytvářet brankové příležitosti. V závěru byl náš tlak drtivý a jsem rád, že přišla vítězná penalta. Domácí totiž v deseti lidech bránili zuby nehty pro ně cennou remízu,“ dodal trenér Nového Jičína Pavel Hajný.

Branky: 88. Lokša.
VKK: Sváček – Zeť, Mikula, Martin Pavelka, Adámek – Heger, Maček (74. Langer), Podešva, Jan Pavelka (84. Maliňák) – Škrobák, Chuchma. Trenér Petr Ondřejka, asistent trenéra Ivo Davídek.