1. B TŘÍDA – SKUPINA A

DOHRÁVKY – 28. října

JANOVÁ – HUTISKO 2:0 (1:0)

Zápas byl na šance vyrovnaný. Zvlášť domácí Hrtáň a hostující Fiurášek se předháněli v jejich zahazování. Oba brankáři, jak domácí Sedláček, tak hostující Blabla, byli vynikající. Když se k hlavním paličům přidali ze strany domácích Dobeš nebo Měrka a ze strany hostí Košářek, bylo jasné, že moc branek nepadne. K velké radosti domácích padly dvě a obě do Blablovy sítě. Janová poznala radost z prvé výhry poprvé na podzim. První branku vstřelil v poslední minutě prvního poločasu Hrtáň, když dorazil po rohu míč do branky. V 70. minutě dostala Janová výhodu pokutového kopu a nedovolený zákrok na Čtvrtníčka potrestal kapitán Měrka.

BRANKY: 45. Hrtáň, 70. Měrka.

H. LIDEČ – D. BEČVA 0:3 (0:1)

Sváteční dohrávka přinesla přímý souboj o první místo v tabulce a daleko lépe ho zvládla hostující Dolní Bečva. Domácí jako by si mysleli, že po poslední výhře na Lhotě u Vsetína pět ku nule jim to půjde samo. Jenže Dolní Bečva, to je letos jiný kalibr. Mladý tým po sestupu zase bojuje o návrat výše. Stavinoha, Růčka a Šena postupně pokořili domácí obranu. Ti s ležérním a frajerským přístupem k důležitému zápasu neměli nárok na body.

BRANKY: 33. Stavinoha, 56. Růčka, 74. Šena.

F. LHOTA – JABLŮNKA 4:2 (2:0)

Domácí s třemi skvěle hrajícími dorostenci v základní sestavě předvedli výkon podzimu. Dvojice Radek Chmela, Marek Kindl jasně ovládla zápas ve prospěch Francovky. Již v 5. minutě se Chmela prosadil po rohu. V 38. minutě sám připravil druhou branku pro Filáka. V 50. minutě se pěkně z přímého kopu trefil Marek Kindl a bylo prakticky rozhodnuto. Po hodině hry využil zaváhání domácí obrany Čuma, ale Francovka kontrolovala zápas. V 65. minutě vymyslel Chmela další gólovou asistenci pro Marka Kindla. Domácí ani nemrzelo, že vyrobili v 89. minutě penaltu, kterou proměnil Brodek.

BRANKY: 5. Chmela, 38. Filák, 50. a 65. Marek Kindl – 60. Čuma, 89. Brodek.