Mohelnice – Velké Karlovice+Karolinka 5:0 (3:0)

Karlovjané tentokrát na aspiranta na postup do třetí ligy absolutně nestačili. „Prohrávali jsme všechny dílčí souboje a nebýt výborného Sváčka v brance, bylo by hůř. Mimochodem, Sváček se stal v týdnu otcem synka Tadeáše a za celý klub mu samozřejmě blahopřejeme," podotkl sekretář VKK Jaroslav Valián.

Utkání začali domácí ve velmi svižném až zběsilém tempu a zatlačili hosty od prvního hvizdu do hluboké defenzívy, která místy působila hodně bezradně. Hned v 6. minutě šli domácí zásluhou Bzirského do vedení a začalo pro karlovické borce opravdové peklo. Domácí jednoduchou hrou na jeden dotek nenechali hostům vůbec vydechnout, a tak padaly do sítě Sváčka další branky, v pořadí 29. minutě Krejčí a ve 33. minutě dovršil poločasovou kanonádu Hapal. Domácí vedení bývalým reprezentantem Sigmy Olomouc Romanem Sedláčkem pokračovali i po přestávce v dělostřelbě a postupně v 62. Minutě opět Hapalem a v 66. minutě Surzynem uzavřeli hrozivé skóre.

Co je ale pro FC VKK horší je ale ten fakt, že utkání nedohrál kapitán Josef Mikula s poškozenými kolenními vazy, Pavelka dohrál utkání s lehkým otřesem mozku a se sebezapřením dohrávali hostující Martin Štuler a Tomáš Ondřejka.

„Před následujícím veledůležitým zápasem doma s Určicemi bude hodně těžké složit sestavu. Rovnice je ale jednoduchá: jen sobotní vítězství nad Určicemi dává šanci na záchranu," ví dobře Jaroslav Valián.

VKK: Sváček – Ondřejka, Mikula (25. Králík), Štuler, Melichařík – Blažek, Podešva, Pavel Píšek, Surovec, – Pavelka, Škrobák.